Kiállításaink

Sajtóanyag- HAJDÚÉPTEREMTSEN OTTHONT VELÜNK!

2018. április 20-22. között a Debreceni Főnix Csarnok ismét helyet ad a HAJDÚÉP Építési és Lakberendezési Szakkiállításnak. Az aktuális piaci igényeknek megfelelően látogatóink egy helyen tudják felmérni a teljes ágazati kínálatot. 16. alkalommal mutatjuk be azokat a jövőt alakító építőipari és lakberendezési trendeket, amelyek egyszerre praktikusak, stílusosak, ötletesek, szem előtt tartják az egyedi igényeket és komplett megoldásokat nyújtanak.

2018. a Családok éve is! Ezt szem előtt tartva a rendezvény széleskörű szakmai és gyakorlati információval szolgál az építkezni vágyó, otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodó kis-és nagycsaládosok számára. Úgy gondoljuk, hogy a lakberendezési magazinok iránymutatásán túl szükség van egy platformra, ahol személyes találkozás jöhet létre a bemutatkozó cégek és vásárlóik között. A kiállítóknak ez lehetőséget ad arra, hogy tájékozódjanak a vevői igényekről és bemutassák legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat.

A HAJDÚÉP Építési és Lakberendezési Szakkiállítás jelentősége még nagyobb mint eddig. A piaci igényeknek eleget téve hat év kihagyás után a rendezvény egy helyen mutatja be az innovációkat, és jelzi a régióban működő ágazat fellendülését. Ezt a fellendülést mutatja, hogy az elmúlt 6 év alatt Hajdú-Bihar megyében a lakóingatlanok négyzetméter ára 40 %-kal nőtt, ami egyértelműen a lakosság vásárlási- és felújítási kedvét jelzi. Korábbi statisztikáink alapján pedig látogatóink átlagosan 57%-a jelenleg építkezik illetve felújít, további 22% a következő 1-2 évben tervezi ugyanezt.

Építsünk együtt, okosan
Ahogy minden területen, úgy a házépítés és lakberendezés esetében is folyton változnak a trendek. Egyre népszerűbbek az okosotthonok, mindemellett fontos az energiatakarékosság és a környezettudatosság. A HAJDÚÉP kiállításon szakmabeliek segítenek a lakástervezésben. Több bútorgyártó és forgalmazó kínálatából választhatnak az érdeklődők, emellett praktikus tanácsokat is kapnak a lakáskialakítást illetően.

Nyílászárók, szanitertechnika, burkolatok
Meleg vagy hidegburkolat? A különbség a felhasznált anyagokban rejlik. A megfelelő burkolás kiemelten fontos építkezéskor, ezért érdemes alaposan megfontolni milyen stílusú és minőségű burkolatot választunk otthonunkba. Nyílászáró tematikában szintén számos újdonsággal várjuk látogatóinkat. A HAJDÚÉP szerves részét képzik az aktuális fürdőszoba divatok és kellékek felsorakoztatása.

Családi Otthon Kiállítás (CSOK)
A Családi Otthon Kiállítás a HAJDÚÉP társrendezvényeként nagy hangsúlyt fektet azoknak a szolgáltatásoknak a bemutatására, amelyek támogatják a kis-és sokgyermekes családokat céljaik megvalósításában. Személyesen informálódhatnak a családtámogatási kedvezményekről, lakásbiztosításról, pénzügyi tanácsadás is lesz a helyszínen, illetve egyéb állami támogatásokat ismerhetnek meg.

KERTÉP Kertépítési Szakkiállítás
Egy szép kert a ház méltó folytatása. Napjainkban legalább annyira fontos az épületekhez tartozó kert kinézete, mint magának a háznak a külső megjelenése. A kiállításon az érdeklődő kerttervezési tanácsokat kérhet, megismerheti a legmodernebb kertészeti termékeket, kertberendezési tárgyakat, anyagokat.

A HAJDÚÉP Építési és Lakberendezési Szakkiállítást egy autókiállítás is kíséri, amelyen előzetes adataink szerint 15-20 márka képviselteti magát. Illetve több ingatlaniroda szolgáltatásait is igénybe vehetik azok, akik lakásvásárlási céllal érkeznek a rendezvényre.
 
Várjuk szeretettel a régió legnagyobb Építési és Lakberendezési Szakkiállításán!
 
Vaszkó László
a kiállítás igazgatója
 
 
Elérhetőségek:
Weboldal: hajduep.hu
E-mail cím: hajduep@hajduep.hu
Telefonszám: 52-436-011
 
Helyszín: Debrecen, Kassai út 28. Főnix Csarnok
Időpont: április 20-22.
Nyitva tartás:    Péntek: 13:00-18:00
                         Szombat: 10:00-18:00
                         Vasárnap: 10:00-17:00 

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2023 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x