Kiállításaink

Hetven kiállító várja az érdeklődőket a HajdúÉpen – fotókkal, videóval



Öt év szünet után újra megrendezték a HajdúÉp Építési és Lakberendezési Szakkiállítást a debreceni Főnix Csarnokban. Az érdeklődők külső és belsőépítészet legújabb vívmányaival találkozhatnak a három napos rendezvényen. Az építőipar az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat a régióban, ezért nagy érdeklődésre számítanak a szervezők. A HajdúÉp pénteken nyílt meg.

Jacuzzik, ülőgarnitúrák, kerti bútorok és sok más lakberendezési kellék sorakozik a Főnix Csarnokban. A 16. HajdúÉp építési és lakberendezési szakkiállítás 5 év szünet után várja ismét a látogatókat. Komolay Szabolcs alpolgármester megnyitó beszédében kiemelte, hogy 2018 a családok éve. Ezt a város vezetői is szem előtt tartják, segítséget nyújtva a fiataloknak és a családoknak.

Nem titkolt célunk az, hogy Debrecen városát egy 250 ezres nagyvárossá tegyük, és ez csak úgy lehetséges, hogyha olyan alternatívát tudunk kínálni a fiataloknak, hogy itt telepedjenek le, itt alapítsanak családot

– hallhattuk Komolay Szabolcsot.

Az ágazat fellendülését jelzi, hogy az elmúlt hat évben a megyében található ingatlanok négyzetméterára 40 százalékkal emelkedett, ami egyértelműen a lakosság vásárlási és felújítási kedvét mutatja. A mostani kiállításon fontos szerepet kapnak az újítások is. Egyre népszerűbbek az okosotthonok, az építkezésnél pedig kiemelt szempont az energiatakarékosság és a környezettudatosság is.

- A kiállító cégek fontosnak tartották, hogy eljöjjenek Debrecenbe, és megmutassák mindazt, amijük van, hiszen azt látjuk, azt tapasztaljuk, hogy ma megnövekedett a beruházási kedv, növekszik a vásárlóerő és ezáltal a lakásokra, a házépítésre is több pénz jut – mondta Vaszkó László, a kiállítás igazgatója.

A három napos rendezvényen mintegy hetven cég vesz részt. A szakkiállításra háromezer látogatót várnak a szervezők.

Forrás: dehir.hu 


 

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2024 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x