Kiállításaink

Álmodja meg otthonát a debreceni Főnix Csarnokban!



A HAJDÚÉP és ENERGOexpo Szakkiállításon előtérbe kerül az elegancia, a kényelem, a megbízhatóság, az innováció, a minőségi termékek és a jó árak – hangzott el az április 2-i sajtótájékoztatón.

A Főnix Csarnokban közel 60 kiállító várja az otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodó kis- és nagycsaládosokat április 12-14. között.

 

– Idén nemcsak a lakberendezés és építőipar teljes területét fedjük le, hanem olyan alternatív energetikai kuriózumokkal is készülnek a szervezők, amelyek a leghatásosabb és legtakarékosabb megoldásokat nyújtják. A kiállítók prémium kategóriás termékekkel és a helyszínen elérhető óriási árkedvezményekkel várják a látogatókat – mondta Vaszkó László, a kiállítás igazgatója.

Legfrissebb trendek, legjobb minőség

Legyen szó szőnyegről, párnáról, konyhai vagy fürdőszobai eszközökről, dekorelemről, azt az expón biztosan megtalálja. Bármilyen épülethez és stílusirányzathoz megfelelő megoldást kínálnak a kiállítók. A kiállításon a fal- és mennyezetfűtés-hűtés előnyeit is megismertetik az érdeklődőkkel. A Hajdúépen olyan építőipari alap- és segédanyagokat, félkésztermékeket ismerhetnek meg, melyek magán és üzleti célokra is felhasználhatók. A kiállítás kitűnő helyszín új kapcsolatok kialakítására, kapcsolatápolásra, hiszen a legtöbb standnál személyesen találkozhatnak a cégvezetővel, aki jártas a szakmai jellegű kérdésekben.

Halász Zoltán, a Tüzépker Kft. kereskedelmi vezetője tudatta, a szakkiállításon a leghatékonyabb videó- és riasztóberendezésekkel is találkozhatnak, de az árnyékolók, kerti bútorok, kültéri termékek széles választékát is megismerhetik a látogatók. Az érdeklődők kerttervezési tanácsokat is kérhetnek a legmodernebb kertészeti termékekkel, kertberendezési tárgyakkal, anyagokkal kapcsolatban.

Az expón napelemrendszerek széles választékával, alternatív hajtású járművekkel, hőkamerás mérőberendezésekkel várják az alternatív megoldásokat kereső látogatókat. A BMW, az Audi, a Renault és a Volkswagen képviselői bemutatják a jövő elektromos autós technológiáit.

Nyitva tartás:
Péntek: 13-18 óráig
Szombat: 10-18 óráig
Vasárnap: 10-17 óráig
www.hajduep.huwww.energoexpo.hu

Forrás: www.civishir.hu

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2023 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x