Kiállításaink

HíreinkSAJTÓANYAG XVII. HAJDÚÉP ÉS ENERGOexpo Szakkiállítás


                                           

XVII. HAJDÚÉP ÉS ENERGOexpo Szakkiállítás


Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen. Ezt ígéri a 17. HAJDÚÉP és ENERGOexpo Szakkiállítás 2019. április 12-14 között. A helyszín változatlanul a Főnix Csarnok, ahol közel 60 kiállító várja otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodó kis-és nagycsaládosokat.  Ebben az évben nem csupán a lakberendezés és építőipar teljes területét fedjük le, hanem olyan alternatív energetikai megoldásokkal készülünk, amelyek a leghatásosabb és legtakarékosabb megoldásokat nyújtják. Idén bővült a termékkínálat, kiállítóink prémium kategóriás termékekkel és a helyszínen elérhető óriási árkedvezményekkel várják a látogatókat. 
 
Legfrissebb trendek, legjobb minőség és óriási termékkínálat
Lakásfelújítás vagy építés után ki ne dobná fel az új környezetet valami apró, de izgalmas kiegészítővel. Legyen szó szőnyegről, párnáról, konyhai vagy fürdőszobai eszközökről, vagy bármilyen dekorelemről a HAJDÚÉP-en ezeket is megtalálják. Legyen szó akár felújításról, új építkezésről, városi vagy vidéki házról, bármely épülethez és stílusirányzathoz megfelelő megoldásokat kínálunk. Mennyire ismertek a fal- és mennyezetfűtés-hűtés előnyei? A kiállításon az ezzel kapcsolatos kérdésekre is válaszolnak a szakértők. Árnyékolástechnika tematikában több tíz éves tapasztalattal rendelkező kiállítóink egyedileg tervezett és a vállalat által gyártott pergolákat kínálnak, amelyek egyben nyújtanak megoldást négy évszak kihívásaira. A fenntartható fejlődés a hazai építőiparban is szükségszerű. A HAJDÚÉP-en olyan építőipari alap-és segédanyagokat, félkésztermékeket ismerhetnek meg, amelyet akár magán, akár üzleti célra is felhasználhatók. A kiállítás kitűnő helyszín új kapcsolatok kialakítására, kapcsolatápolásra, hiszen a legtöbb standon személyesen találkozhatnak a cégvezetővel, aki jártas a szakmai jellegű kérdésekben és nem utolsósorban termékkedvezménnyel készül a kiállítás idejére.
 
Inspiráló Kertjeink…
Unalmas minden évben újra festeni, csiszolni a kerítést? Válasszon problémamentes acél kerítéselemeket, amelyek egyedi igények alapján készülnek. Ezenkívül prémium kategóriás kültéri termékek, amerikai jakuzzik, kerti grillek, kerti bútorok, árnyékolók széles választékát ismerhetik meg a kiállításon a látogatók. Napjainkban mi sem fontosabb, mint a biztonságunk. Ezen belül pedig otthonunk védelme kiemelt figyelmet kap. A HAJDÚÉP Szakkiállításon a leghatékonyabb videó-és riasztóberendezésekkel is találkozhat az érdeklődő.
 
Az együttjátszás öröme
Játszóterek, amelyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak is? IGEN. A HAJDÚÉP-en olyan kiállító céggel találkozhat, akik mindezt megvalósítják akár bölcsödék, óvodák, iskolák, lakóközösségek, vállalatok és önkormányzatok részére.

Tavaszi áresés a HADÚÉP-en!
Kiállítóink prémium kategóriás termékeihez, csak a helyszínen óriási kedvezménnyel is hozzájuthatnak a látogatók. A HAJDÚÉP szakkiállításon a teljes piaci kínálatot lefedjük, így az érdeklődő mindent megtalál egy helyen, amire éppen szüksége lehet az otthonszépítéshez.

Hagyományos vagy alternatív? ÖN DÖNT!
Ha eddig még nem sikerült, nálunk nem csak megismerhetik a legújabb alternatív energiatermelés lehetőségeit, de meg is kedvelik azokat. Az ENERGOEXPO kiállításon - amelyet egy időben és helyszínen szervezünk a 17. HAJDÚÉP-el - napelemrendszerek széles választéka, alternatív hajtású járművek, hőkamerás, akusztikai és rezgéstechnikai mérőberendezések várják az alternatív megoldásokat kereső érdeklődőket.

A vezetés élményét is biztosítjuk
BMW, AUDI, RENAULT, VOLKSWAGEN. Mi a közös a felsorolt márkákban? Az, hogy mindannyian ott lesznek a 17.HAJDÚÉP és ENERGOexpo Szakkiállításon. A megújuló energiák használatának térnyerése manapság már túl mutat az építőipari és egyéb felhasználáson. Az alternatív energiával hajtott közösségi közlekedés, illetve személyszállítási eszközök is komoly fejlődésen mentek keresztül rövid időn belül. Ezért gondoltunk arra közösen a márka képviselőivel, hogy egy helyen bemutatjuk a jövő elektromos autó technológiáit.

Várjuk szeretettel a régió legnagyobb építőipari-lakberendezési és energetikai szakkiállításán!
 
Vaszkó László
a kiállítás igazgatója
 
Elérhetőségek:
Weboldal: www.hajduep.hu/ www.energoexpo.hu
E-mail cím: hajduep@hajduep.hu/ energoexpo@energoexpo.hu
 
Helyszín: Debrecen, Kassai út 28. Főnix Csarnok
Időpont: április 12-14.
Belépőjegy: 500 Ft.-
Nyitva tartás: Péntek: 13:00-18:00
Szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: 10:00-17:00

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2024 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x