Kiállításaink

HíreinkMegnyitották a Hajdúép építési és lakberendezési szakkiállítást Debrecenben

Debrecen – Öt év szünet után ismét építési és lakberendezési szakkiállítást rendeztek Debrecenben: a Hajdúép szakvásárt péntek délután nyitották meg a helyi Főnix csarnokban.

Utoljára 2012-ben volt hasonló szakvásár a hajdú-bihari megyeszékhelyen, amit az ágazat helyzete miatt szüneteltettek, de most újra komoly igény van rá. Az elmúlt öt évben sok olyan innováció történt például a gépészet – az épületek levegőztetése, a hűtés-fűtés – terén, ami mindenképpen indokolja szakvásár rendezését – mondta Vaszkó László, a kiállítás igazgatója.

 

Hozzátette: az idei a 16. szakvásár Debrecenben, a mintegy háromezer négyzetméter alapterületen ötven kiállító mutatja be termékeit és szolgáltatásait, a vasárnapig nyitva tartó vásáron 5-6 ezer látogatóra számítanak.

A Hajdúép keretében megrendezett Kertép kertészeti szakkiállításon mintakerteket, virágosított balkonokat és teraszokat is bemutatnak hazai kertészetek – fűzte hozzá. Komolay Szabolcs (Fidesz-KDNP), Debrecen alpolgármestere hangsúlyozta: a családoknak fontos az otthonteremtés, ebben segíthet a Hajdúép kiállítás, többek között a digitalizáció, az új technológiák, az okosházak újdonságainak bemutatásával.

Forrás: haon.hu 

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2023 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x