Kiállításaink

HíreinkMagyar sztárotthonok

Ismerd meg kedvenc magyar hírességeid otthonát közelebbről. Stílusos és személyiségüket visszatükröző berendezések, minimalizmus és romantika, gyerekbarát kialakítás, térkihasználás okosan. Nézzük! :) 

Dukai Regina lakása egy nagyon letisztult, minimál stílust tükröz. Letisztultsága ellenére mégis egyből érezhető, hogy egy csajos lakás, hiszen Regina nagyon ügyesen bánik a dekorelemekkel.(Forrás:otthonokesmegoldasok.hu)
                                                             


A népszerű műsorvezető Majoros Péter (Majka) és felesége Hornyák Hajnalka (Dundika) lakása is elképesztő. Nagyságrendjét tekintve is, hiszen a két gyereknek Mariánnak és Olivérnek, ahogyan cseperednek egyre több a helyigényük. Nagyon modern, fiatalos lakásról van szó, ahol mindennek meg van a helye, az elegancia párosul az újszerű kialakítással. (Forrás: otthonokesmegoldasok.hu)                                                                                 
       

       

       

Mihalik Enikő New-Yorki lakása harmonikus megoldások ötvözete. A modell szintén a minimál stílus kedvelője, viszont a róla készült fotókkal, képekkel igazán otthonossá teszi.
(Forrás: otthonokesmegoldasok.hu)


                        

Csobot Adél és Istenes Bence Kölni otthona nem semmi. Fiatalos, üde, színeiben mégis letisztult. Elég tágas is, erre pedig szükség van, hiszen már érkezik a második baba. Bár nem sokáig élvezhetik már, mert idén úgy tervezik, hogy Münchenbe költöznek. (Forrás: femina.hu)

                                                                                      
      

Hasonló és ennél szuperebb otthont is tervezhetsz magadnak és ehhez segítséget is kapsz a                16. HAJDÚÉP Építési és Lakberendezési Szakkiállításon, április 20.-22. között. 

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2023 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x