Kiállításaink

HíreinkKis fürdőszoba előnyös kialakítása

A fürdőszoba otthonunk egyik fontos helyszíne, annak ellenére is, hogy nem töltünk sok időt benne. Reggel az elsők közé tartozik, hogy kimegyünk a fürdőbe, este lefekvés előtt szintén meghatározó funkciója van, ezért nem mindegy, hogyan rendezzük be.

A kisebb polcok felszerelése helytakarékos, lehet akár nyitott, akár csukott, a piperecuccoknak megfelelő.


A tükrök lakáson belüli elhelyezéséről már egy előző cikkünkben szó volt, a fürdőszobában érdemes falra felszerelhető tükröt választani, ami nagyítja a teret.Használjuk ki okosan a mosdó alatti területet is, amit bepolcozhatunk. Törölközőnek ideális.Sok helyet spórolunk, ha a mosdókagylónak a fürdőszoba egyik sarkát választjuk és a csaptelepet direktbe a falra szereljük fel.Kád vagy Zuhanyfülke? Tesszük fel sokszor a kérdést magunknak lakástervezés, lakásátalakítás esetén. Legyen mindkettő.Használjuk ki az üres falakat, például a wc mögötti részt, ahova beugró polcokat lehet kialakítani.A szögletes mosdó helyett válasszunk lekerekített formákat, ezáltal is növelve a térhatást.
Ha csak egy zuhanyzónk van a fürdőben érdemes csúsztatható üvegajtót választani a kinyitható helyett.Válassz vidám színeket, mint a narancs, napsárga, almazöld. Ezek jól kombinálhatók a fehér színnel és izgalmas kiegészítőkkel.Válasszunk többfunkciós radiátort, amin akár megszáríthatjuk a törölközőket vagy a ruhákat is.


(Fotók: pinterest.com)
 

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2024 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x