Kiállításaink

HíreinkInspirálódj, az otthonod csak rád vár!

Lakásunk megfelelő kialakítása, berendezése nem is olyan könnyű, mint ahogyan az elsőre tűnik. Az alábbi könyvajánlóval szeretnénk egy kis segítséget adni nektek, hogy könnyebben eligazodjatok a lakberendezés izgalmas világában.
 
Elegáns otthon - Az ötlettől a megvalósulásig
Nina Campbell


A népszerű belsőépítész a stílus és a design elemeit variálja oly módon, hogy belső terei egyszerre klasszikusak és merészek, divatosak és időtállók. Gazdagon illusztrált könyve mestermunka arról, hogy miként válasszunk egyéniségünknek megfelelő stílust, színeket vagy mintákat, miként teremtsük meg a korszerűség és a hagyomány harmonikus egyensúlyát otthonunkban, családunk és életstílusunk szolgálatában.

Harmonikus színek - Semleges tónusok, drámai hangsúlyok, ötletes szobabelsők
Alice Buckley

Napjaink semleges színei nem korlátozódnak többé a drappra és a fehérre; tompa rózsaszínek és sárgák, szerves szürkék, zöldek, barnák, sőt feketék végtelen soraként bukkannak elénk. A kiadvány 200, jegyzetekkel kísért színpalettát és kombinációt mutat be, és tanácsokat ad, hogy az egyes színek hol mutatnak legjobban. Ezen kívül hangulattáblák, színminták és gyönyörű felvételek adnak további ihletet.

888 ötlet a szép otthonhoz

Ez a könyv hasznos tanácsokat nyújtó lakberendezési útmutató: segítségével a lehető legjobban használhatjuk ki a lakásunkban rendelkezésre álló területet és teret. Hogyan érhetjük el, hogy egy helyiség tágasabb legyen? Mi a jó világítás titka? Milyen tároló helyeket alakítsunk ki a konyhában, a fürdőszobában vagy otthonunk bármely helyiségében? Miként tehetjük az előszobát és a folyosókat tetszetőssé és hasznossá? Hová tegyük a festményeket? És egyáltalán: hogyan bútorozzuk be a lakást?
 
 Varázslatos otthon 
 Clay Ide


A könyv kitűnő ötletekkel szolgál, hogy az építés-szépítés könnyű, élvezetes és eredményes legyen. Lakásunk minden helyiségének kialakításához, a színek, a világítás, az anyagok kiválasztásához tanácsot adó, ötletekkel teli fejezetekből megtanuljuk, mi kell a stílusos otthon megteremtéséhez, saját stílusunk kifejezéséhez a házon belül és kívül.
 

Loftok - Lakás és munkahely / Macarena San Martín

Sok hasznos ötletet adnak a városi lakások megtervezéséhez, berendezéséhez, és a mind divatosabbá váló loftok lakásként és munkahelyként való sokoldalú hasznosításához.
 




Babaszobák, gyerekszobák
Libby Norman


Némi fantáziával egy egyszerű szobából is meseországot varázsolhatunk. Néha egyetlen új alapanyag rafinált használata merőben más jelleget ad a helyiségnek. Azt is szem előtt kell tartanunk, hogy születendő vagy felcseperedő csemetéink birodalmába más-más hangulatot teremtsünk. Ehhez javasoljuk, hogy szemezgessenek a könyvben található színes és praktikus ötletkavalkádból, és készítsenek olyan egyedi, vidám szobát, amely követi és kiszolgálja lakója folyamatosan változó igényeit.

Érdekel a Lakberendezés világa? Látogass ki a 16. HAJDÚÉP-re április 20-22. között a Főnix Csarnokba és inspirálódj a legfrisebb trendek segítségével. 
 

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2024 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x