Kiállításaink

HíreinkBemutatkozik a Palatinus Debrecen Kft.A HAJDÚÉP, mint a régió legnagyobb Építési és Lakberendezési Szakkiállítása különböző tematikákban, széleskörű szakmai és gyakorlati információkkal várja az építkezni vágyó, otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodó érdeklődőket, április 20-22. között a Főnix Csarnokban. 
 
A fürdőszoba az otthonunk, mindennapjaink egyik nagyon fontos színtere, így személyre szabottsága megkérdőjelezhetetlen. A Palatinus Debrecen Kft. pedig minden olyan igényt kielégít, amire szükség van otthonunk egyik meghatározó helyiségében. A HAJDÚÉP-en is kiállítóink közt köszönthetjük a Palatinust. Ismerje meg közelebbről tevékenységét. 

A Palatinus Debrecen egy olyan hely, ahol a több tíz éves szakmai tapasztalat, a segítőkészség, és jó ízlés mind-mind jelen van. A Palatinus fürdőszobaszalon Debrecen azon üzletek egyike, ahol különlegességekre lelhet, az alapelv mégis az egyszerűség, magas színvonal. Egy olyan hely, ahonnan elégedetten fog távozni.
 
Az itt forgalmazott gyártók válogatott termékei között egyaránt fellelhető elegáns, letisztult, modern lap is, de a klasszikus stílust kedvelők igényeit kielégítő csempecsaládok is megtalálhatóak. Ezek kombinációi pedig sokszor lenyűgöző összhatást hozhatnak. Otthonába elérhető áru és exkluzív termékeket is betervezhet.

"A személyes benyomás nagyon fontos, így mindenkinek azt javaslom, saját kezével, szemével tapasztalja meg a különböző struktúrájú, színű és felületű burkolatokat.
 
A fürdőszoba a hivatásom. A vizes helyiségek megtervezése sokrétű és számos apró hibalehetőséget rejt magában, így minden kérdés és kérés fontos, nem csak Önnek, de nekem is. Üzletpolitikám, hogy az itt vásárolt termékekkel, szaktudásommal és egyénre szabott szolgáltatásokkal, együttesen és közösen teremtsünk egy funkcionális, időtálló és esztétikus helyiséget, legyen az fürdő, konyha, nappali, vagy épp egy tágas előtér.
 
Nézze meg a szalon teljes kínálatát, térjen be a Palatinus Fürdőszobaszalonba személyesen!”

 
Kemény Veronika
Palatinus Debrecen Kft.

 
 

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2023 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x