Kiállításaink

HíreinkBemutatkozik a Honda Zilahi

A jó idő közeledtével egyre többen munkálkodunk a szabadban, a kertben. Az eredményes és biztonságos kerti munkákhoz pedig elengedhetetlenek a megfelelő szerszámok és kisgépek. A 16. HAJDÚÉP-en személyesen találkozhat a Honda Zilahival, akik a professzionális kertépítőknek és fenntartóknak, hobbi kertészeknek és minőségi ápolt kert tulajdonosoknak kínálják a kerti gépek széles választékát  több évtizedes tapasztalattal.


 
A Honda Zilahi 1991-ben alakult családi vállalkozásként.Kezdetben kicsi üzletünkből 2006-ban egy szép nagy tágas helyre költözött Debrecen Sámsoni út 125. alá ahol a Honda kisgépek teljes palettáját bemutatjuk. 


A gépek szervizelése is az épületen belül történik. Új gép vásárlása esetén az ügyfél előtti beüzemeléssel és fontos üzemelési tanácsokkal látjuk el. Alkatrészek között még megtalálhatók fűnyíró kések, fűnyíró kerekek, levegőszűrők, damilok, zsírok, olajok, minden olyan alkatrész, ami kisgép üzemeltetéséhez szükséges.

Huszonnégy év tapasztalatával rendelkezünk a Honda kisgépek forgalmazásában és szervizelésében.
Küldetésünk a környék kis gépek iránti igényének kielégítése, de messzebbről is jönnek hozzánk visszatérő vásárlók.

 
Eredményeink köszönhetők a sok év alatt kiépített stabil ügyfélkörnek, kapcsolati rendszernek, és a cégvezetés tapasztalatának és nem utolsó sorban a minőségi termékeknek. Minderről személyesen is meggyőződhet, ha felkeres minket üzletünkben.
 

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2023 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x