Kiállításaink

HíreinkA lakásom ezer arca!

Az eklektikus stílust szeretnénk ezúttal bemutatni nektek, aminek a vonzereje abban rejlik, hogy keverednek benne a különböző korok és irányzatok jegyei. Biztos egyből az jut eszedbe: „De jó, ez épp nekem való!” Pedig igencsak óvatosan kell bánni vele, mert ha nem figyelünk oda az apró részletekre könnyen ízléstelen végeredmény születhet. Lássuk a legfontosabb szabályokat!

Egy eklektikus enteriőr figyelemfelkeltő és megunhatatlan. Ennek a varázsát pedig az össze nem illő dekorelemek és bútorok adják. Bár magas szintű stílusérzéket igényel az eklektikus lakás kialakítása, de akkor se ijedjünk meg ha kombinatorikai készségünk nem olyan erős, kérhetjük lakberendező segítségét. Egyetlen feltétele, hogy mindig maradjunk a jó ízlés határán belül.

 

 

Választhatunk izgalmas színeket, egyedi kiegészítőket, de mindig figyeljünk az összhangra. A bútorok túlzsúfolása szigorúan tilos, csak azokat a darabokat tartsuk meg, amelyek tényleg fontosak. Válasszunk ki egy olyan pontot, amely a későbbiekben az összes többivel közös nevezőre jut. Például egy színvilág, egy minta, ami a különböző helyiségekben visszaköszön.

 

Kontrasztokkal is játszhatunk: egy matt felület kiváló kiegészítője egy fényes, tükrös felszín. A szögletes formákat oldhatjuk lágyabb, gömbölyűbb elemekkel.
 

A stílusok ízléses keveredése által egy izgalmas környezetet alakíthatsz ki magad körül és hidd el nem lesz olyan vendéged, barátod, ismerősöd, családtagod, aki meg ne dicsérné a különleges lakásbelsődet.
(Fotók: pinterest.com)

Ha további hasznos lakberendezési tanácsot szeretnél kapni vagy néhány új bútordarabot szereznél be, látogass el április 20-22. között a HAJDÚÉP-re. 

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2024 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x