Kiállításaink

A kiállításról


Tisztelt Érdeklődő! 

Rohanó életünkben egyre inkább keresik az emberek azt a lehetőséget, hogy minél rövidebb idő alatt, minél több mindent elintézhessenek. Ennek adunk teret, hiszen a HAJDÚÉP Szakkiállítás Csoport a három nap alatt együtt egy helyen mutatkozik be a téglától a berendezésig minden, ami az otthonteremtéshez szükséges.

A HAJDÚÉP a Kelet-magyarországi régió legnagyobb Építési és Lakberendezési Szakkiállítása. Ahogy korábban, úgy 2019-ben is az aktuális piaci igényeknek megfelelően szervezzük meg a kiállítást, hogy a teljes ágazati kínálatot fel tudják mérni egy helyen látogatóink. Most 17. alkalommal mutatjuk be - szakemberek segítségével - azokat a jövőt alakító építőipari és lakberendezési trendeket, amelyek egyszerre praktikusak, stílusosak, ötletesek és szem előtt tartják az egyedi igényeket. Úgy gondoljuk, hogy a lakberendezési magazinok iránymutatásán túl szükség van egy platformra, ahol személyes találkozás jöhet létre a bemutatkozó cégek és vásárlóik között. A kiállítóknak ez lehetőséget ad arra, hogy tájékozódjanak a vevői igényekről és bemutassák legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat 2019. április 12-14. között.

A rendezvény célja, hogy minden szakmai és építkezni vágyó érdeklődő megtalálja a számára legkedvezőbb megoldásokat. Az egy helyben és egy időben jelenlevő gyártók és forgalmazók széles termékkínálata hozzájárul a gyors és megalapozott döntések meghozatalához. Ahogy minden területen, úgy a házépítés és lakberendezés esetében is folyton változnak a trendek. Egyre népszerűbbek az okosotthonok, mindemellett fontos az energiatakarékosság és a környezettudatosság. A HAJDÚÉP szakkiállításon a teljes piaci kínálatot lefedjük, legyen szó lakberendezésről, építőgépekről, kertépítésről, szanitertechnikáról, nyílászárókról, világítás –és árnyékolástechnikáról, fűtés-és hűtés, lég-és klímatechnikáról, háztartási gépekről, bútorokról vagy éppen dekorációról. Ezen felül különböző szolgáltatásokat kínálunk, a részt vevő szaktanácsadók által úgy, mint: lakástervezés, kivitelezés, pénzügyi szolgáltatások, ingatlanforgalmazás, biztosítások, megtakarítások kezelése.

Társrendezvényeink:

Az ENERGOexpo  Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma. A szakkiállítás és a konferencia kiváló lehetőséget biztosít az energetikai szektor új tudományos ismereteivel, irányvonalaival és a piaci kihívásokkal való megismerkedésre. A rendezvény az ország energetikai vezetőinek egyik találkozóhelye, ezért kiállítóként és konferencia résztvevőként kiváló alkalmat teremt a partnerkapcsolatok kiépítésére, szakmai kapcsolatok ápolására.

A kezdetektől-napjainkig az ENERGOEXPO szervezési filozófiája változatlan: értékeli a meglévő energetikai rendszer irányítási, technológia, üzemviteli és hatékonysági helyzetét és bemutatja az energetikát érintő új eszközöket és technológiákat. Helyet ad a nemzetgazdaság energetikai iparrá nyitása, a tudományos élet és a kutatás-fejlesztés, az energiatermelés és kereskedelem, továbbá az energetika valamennyi gyakorló szereplőjének a hazai energiapolitika korábbi célkitűzései eredményeinek bemutatására, értékelésére, illetve a középtávú elképzelések megvitatására. A konferencia szakmai programja bővelkedik az energetikával szorosan összefüggő ez idáig eldöntetlen múltbeli, jelen és jövőbeni kérdéssel, amelyekben kívánatos lenne végleges álláspontra jutni, különösen azon témákban, amelyek a középtávú terveinket alapvetően meghatározzák.

Bővebb információ:
Email: hajduep@hajduep.hu
Telefon/fax: +36 52 436 011

Visszaszámláló

A következő HajdúÉp-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. Április 12-14.
2024 © HajdúÉp - Minden jog fenntartva
x x x x x